Det musiske hus

Det musiske hus

Hos WAD landskabsarkitekter har vi planlagt og indrettet et udeareal i forbindelse med opførelsen af Det Musiske Hus i Frederikshavn. Designet af udearealet til kulturhuset er inspireret af bygningens udtryk, hvad angår både standard og materialevalg samt af det minimalistiske og nordiske design.

Bygningen ligger på en bastion for enden af byparken ud mod rådhuspladsen. Mod rådhuspladsen udgøres bastionen af et trappe-/rampeanlæg, der fører fra pladsen op til foyeren. Mod øst dannes bastionen af en beplantet skråning. Bygningsanlægget danner et U, i hvis krop er inkorporeret små gårdhaveanlæg. I U’ets midte var fra starten planlagt et kvadratisk amfiteater, som desværre ikke er blevet anlagt. Musikteatret åbner sig mod byparken mod syd.

Fakta

Indretning af udeareal
Sted:
Frederikshavn

Bygherre:
Frederikshavn Kommune

Tidsramme:
2003

Kontakt

MARTINA RAHKONEN

martina@wadlandskab.dk

 

Landskabsarkitekt MAA MDL

Partner, Direktør

M. 61 46 27 80