Plejecenter Peter Bangs Vej

Plejecenter Peter Bangs Vej

 

Hos WAD Landskabsarkitekter skaber vi et frodigt landskab til omgivelserne ved Plejecenter Peter Bangs Vej i Struer.  Vi udformer plejecentrets beplantning og højbede, så beboerne får en blomstrende, duftende og varieret landskabsoplevelse i dagligdagen. De får samtidig direkte adgang til de intime gårdhaver, som anlægges i tilknytning til boenhederne.

 

Oplevelseslandskabet ANLÆGGET er et bølgende landskab mellem boligerne med bakker og dale indrettet med stier, aktiviteter og rolige siddekroge. Beplantningen er inspireret af naturen omkring Struer. Midt i anlægget ligger KILEN – en dal med sø, som er beplantet med vandplanter, stauder og buske. Vest for ligger LUNDEN med blomstrende syrener, bærmispel og æbletræer. I randen af dette frodige landskab ligger ENGEN i form af lave, høje og højere græsser.

 

Landskabet bindes sammen af en bugtet sti, som leder beboerne, personalet og de besøgende rundt i området.

 

 

Fakta

Udearealer, plejecenter.
Sted:
Struer

Bygherre:
Struer Kommune

Tidsramme:
2016 -

Kontakt

MARTINA RAHKONEN

martina@wadlandskab.dk

 

Landskabsarkitekt MAA MDL

Indehaver, Direktør

M. 61 46 27 80